İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülen uyuşturucu operasyonu, medya dünyasını sarsmaya devam ediyor.
Spiker Ela Rümeysa Cebeci’nin uyuşturucu madde temin etmek suçlaması ile tutuklanmasından sonra, telefonunda gerçekleştirilen incelemelerde dikkat çekici bir mesajlaşma bulunduğu iddia edildi. Gerçekleştirilen incelemelerde Sadettin Saran ile Ela Rümeysa Cebeci arasında uyuşturucu alışverişi hakkında mesajlaşmalar ortaya çıktığı öne sürüldü.
SORUŞTURMA DERİNLEŞİYOR!
Soruşturmada ifade veren tanık; Ela Rümeysa Cebeci’nin Sadettin Saran, Okan Bayülgen ve işadamı Serdar Bilgili ile beraber olduğunu anlatmıştı.
İstanbul İl Jandarma ekipleri tarafından ortaya çıkarılan dijital materyallerde, Ela Rumeysa Cebeci ile iş insanı Sadettin Saran arasında geçtiği öne sürülen diyaloglar dosyaya alındı. İncelemelerde, Sadettin Saran’ın Cebeci’ye “Sende esrar var mı?” sorusunu sorduğu, Cebeci’nin ise bu soruya “Ben Escobar mıyım?” şeklinde bir yanıt verdiği öne sürülüyor.
Yazışmaların devamında ise Cebeci’nin “%70 ihtimalle bulurum” demesi üzerine Saran’ın “O halde bende buluşuyoruz” şeklinde karşılık verdiği öne sürüldü.
