Sevilen oyuncu Arzum Onan, katıldığı bir programda estetik sorularına samimi cevaplar verdi. Onan, yaşadığı travmadan bahsetti.
Oyuncu Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliğini sonlandıran güzel oyuncu Arzum Onan, bir programa konuk oldu. Programda samimiyeti ile dikkat çeken Onan, estetiğe dair yaşadığı travmadan bahsetti.
”Estetiğiniz var mı?” sorularına yanıt veren 52 yaşındaki güzel oyuncu, “Dişlerimi sıkıyorum, botoks var. Alnıma botoks yapılmıştı, hareketsizlik halini sevmemiştim artık yaptırmıyorum.” diye konuştu.

”HAFTALARCA EVDEN ÇIKAMADIM”
Kandırıldığını belirten Onan, ”Estetiğim yok ama çok eskiden üst dudağım yoktu, minnacık yaptırdım. ‘Altı ay sonra geçecek’ dediler ama kaldı. Erimedi ve geçmedi, kandırıldım. Oradan gelen bir korku var. Yüzüme bir şey yaptırmaya korkuyorum. O yüzden geçmişte travmam var” diye ekledi.
Heykel yaparken yüzünü yaktığını ve iki parmağını sakatladığını belirten güzel oyuncu, “Gözlükle altı saat kaynak yaptım, yüzümde donanım olması lazımdı. Cahillik yani.. Haftalarca evden çıkamamıştım” dedi.
